Hèt kwaliteitskeurmerk voor de technische handel

  • Hèt kwaliteitskeurmerk voor de technische handel

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacyrechten en legt meer verantwoordelijkheden bij organisaties.

Algemeen

Identiteit:
Keurtec
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV  DEN HAAG
info@keurtec.nl
Tel: 070 3490749

Doeleinden

Onze website heeft tot doel de bezoeker voor te lichten over onze diensten en/of producten. Een nevendoel is de gebruiker in staat te stellen gemakkelijk contact met onze organisatie op te nemen. Wij verzamelen geen gegevens zonder de bezoeker nadrukkelijk om toestemming te vragen.

Bewaarperiode:

Wij houden ons aan de wettelijke bewaartermijnen. Hebben wij uw persoonsgegevens niet meer nodig voor het doel waarvoor uw gegevens zijn verzameld en er geen wettelijke bewaartermijn van toepassing is, dan stoppen wij de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij verwijderen vervolgens de verzamelde persoonsgegevens.

U heeft het recht op inzage, rectificatie of wissen van uw persoonsgegevens.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Privacy policy

Keurtec respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat verstuurde gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit noodzakelijk is op grond van een wettelijk voorschrift.

Zoals is bepaald in de AVG kunt u bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens. Zodra u uw bezwaar kenbaar hebt gemaakt via e-mail, zullen wij uw persoonlijke gegevens uit ons systeem verwijderen.

Beveiligde verbinding

Onze website maakt gebruik van een SSL certificaat wat zorg draagt voor een beveiligde/ versleutelde overdracht van verstuurde gegevens.

Formulieren en verzenden van gegevens

Onze site bevat formulieren waarmee u persoonlijke gegevens naar ons kunt versturen. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om het bewaren deze, tenzij we uw toestemming hebben, maximaal zolang als de hierboven genoemde bewaarperiode aangeeft.

© Copyright Keurtec 2018 Cookiebeleid | Privacybeleid