Hèt kwaliteitskeurmerk voor de technische handel

  • Hèt kwaliteitskeurmerk voor de technische handel

BEDRIJFSBREDE KWALITEIT

Het KeurTec certificaat staat voor kwaliteit in de meest brede zin van het woord. Bedrijven met het KeurTec certificaat waarborgen kwaliteit op het gebied van klanttevredenheid, klachtenbeheersing en leveringsbetrouwbaarheid. Een belangrijk onderdeel van KeurTec bestaat uit de verplichte opleidingen voor medewerkers en een structurele klachtenafhandeling. 

Er zijn meerdere vakopleidingen voor de branche, zoals een module bevestigingstechniek, een module gereedschappen, een module hang- en sluitwerk en een module techniek enz. De vakopleidingen worden up-to-date gehouden vanuit de praktijk en worden via E-learning aangeboden.
De vakopleiding wordt verzorgd door opleidingsinstituut IMKO.
Voor meer informatie http://technischehandel.imko.nl/opleidingen.aspx 


Daarnaast geeft het KeurTec certificaat aan dat het bedrijf is getoetst op alle bedrijfsprocessen zoals het managementbeleid, inkoopbeleid, het opslag- en transportbeleid, het verkoopbeleid en ook op de ondersteunende processen zoals personeelsbeleid, financieel beleid en arbo- en milieubeleid. KeurTec houders staan voor betrouwbare kwaliteit in alle facetten van de technische handel.

© Copyright Keurtec 2018 Cookiebeleid | Privacybeleid